Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Frågor och Svar


Vad innebär ett medlemsskap hos Korpen Uppsala?
Som medlem hos Korpen Uppsala omfattas du av vår medlemsförsäkring (Folksam), du är då försäkrad till och från samt under din aktivitet. Att vara medlem innebär också att du får vara med och rösta på Korpen Uppsalas årsmöte.

 

Kan jag avanmäla mig?
Nej, anmälan är bindande.

 

Måste jag betala fakturan om jag blivit sjuk/skadad?
Anmälan är bindande. Blir du sjuk under terminen meddelar du Korpen Uppsala att du inte kan delta resterande del av terminen. Vidare krävs att du har läkarintyg. Vi måste få in ditt läkarintyg inom 14 dagar efter det att du blivit sjuk, för att du ska få tillbaka avgiften. När läkarintyget inkommer till Korpen Uppsalas kansli återbetalar vi fakturan avseende återstående del av terminen från och med det datum intyget inkommit till kansliet. Du betalar alltså den faktura du fått och får vid inlämnande av sjukintyg hela eller delar av avgiften återbetalt. Efter att halva terminen har gått sker ingen återbetalning av avgiften när det gäller vattenträningen.

Vi godkänner endast intyg utskrivna av läkare.

 

Får jag prova på en gång innan jag bestämmer mig?
Beroende på aktivitet och i mån av plats får du gärna prova på en gång. Om du anmält dig till aktiviteten under en hel termin gäller din bindande anmälan och du kan således inte prova på den aktiviteten du är anmäld till.Hör av dig till kansliet 018-15 54 45.

 

Vad händer när jag gjort min anmälan, är det bara att komma?Ja, när du gjort din anmälan är det bara att dyka upp på ditt valda pass. Det skickas inget bekräftelsemail. Välkommen!

 

Behöver jag meddela om jag uteblir från ett träningspass?
Du behöver inte höra av dig om du blir sjuk, är bortrest eller av annan anledning inte kan komma till träningen. I och med anmälan har du en plats reserverad.

 

Om jag missat ett par gånger, kan jag ta igen i en annan grupp?
I vattenträningen går det bra att hoppa in i en annan grupp om du har missat ett par gånger i din anmälda grupp. Det går även bra att på egen hand simma i simbassängen om du missat, eller om pass uteblir.

 

Kan jag börja på en aktivitet även om terminen redan startat?Ja det kan du, under förutsättning att det fortfarande finns plats kvar. Hör av dig till kansliet så hjälper vi dig 018 - 15 54 45.

 

Är det möjligt att byta grupp?
Ja, du kan byta grupp i mån av plats. För hjälp med byta kontakta kansliet på This is a mailto link eller på telefon 018 - 15 54 45.

 

Kan jag få kvitto?
Ja, hör av dig till kansliet så hjälper vi dig, tel. 018 - 15 54 45 eller maila This is a mailto link

 

Om jag missat ett par gånger får jag tillbaka pengarna då?
Nej, det är eget ansvar att anmäla sig till någon av våra aktiviteter, du betalar för hela terminen.

 

Kan jag överlåta min plats?
Visst går det att överlåta din plats till någon annan, observera då att den personen kan ta över din plats och du är inte garanterad någon plats kommande termin.

 

 

Facebook
Korpen Uppsala

Instagram logg
Dela bilder på INSTAGRAM
#korpenuppsala

Swish bild

Hos oss kan du betala med swish.

Nummer: 123 453 64 47

 

ePassi

 

Postadress:
Korpen Uppsala Motionsidrottsförening - Korpen
Linnégatan 5B
75332 Uppsala

Besöksadress:
Linnégatan 5B
75332 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018155445
E-post: info@korpen-uppsala....

Se all info